søndag den 8. marts 2009

Tiden flyver...

Sikke tiden går, den sidste uge er bare fløjet af sted...
Sidste lørdag var jeg jo til Hobbydag hos Anja, det var simpelthen så hyggeligt og absolut køreturen værd. Der blev strikke, lavet kort, Birgitte sad ved Rokke og snakke gik på livet løs.
Anja havde været total overskudsagtig, og stillede an med en imponerende lækker frokostbuffe, senere var der hjemmebagte boller, birkes og æblekage. Ja jeg har sikkert glemt noget, for det var helt vild hvad der var af lækkerier, åh jo, der var også hjemmebagte fastelavnsboller, dem havde gemalen, Rene lige tryllet frem. Sikke en herlig familie, mor, far og de 5 knægte - Tusind tak for jeres gæstfrihed :-)
Inden turen gik hjemad var jeg lige en tur forbi Inge, jeg var nemlig så heldig at der var en ekstra bakke med æg, de gode med 2 blommer,  det kan vi li´ - taaaak! Det blev lige til en hurtig kop kaffe og en sludder med John, som havde travlt med komfuret.
Selve ugen  har ikke været en af de bedste, jeg havde lige et dyk, men nu er jeg heldigvis oppe i omdrejninger igen. Heldigvis lykkedes det mig at holde den sunde linje, godt at køleskabet og fryseren var fyldt godt op, så jeg ikke blev fristet af grill-mad. Ja det skal da lige nævnes, at jeg hos Anja også holdt den sunde linje, spiste de sunde ting og afstod fra fastelavnsboller og æblekage, selv om det var MEGET fristende. På turen til Vester Sottrup var der også en frisklavet smoothies med i bilen - lækkert, dem har jeg virkelig fået smag for, og de kan jo varieres i det uendelige, men man har da sine favoritter :-)
En ting der til gengæld blev forsømt, var den daglige motion/gåtur, der var 3 dage hvor jeg ikke kom ud, men har efterfølgende taget revanche, så der skulle være balance på den konto.
Weekenden er blevet brugt til at få ordnet de forsømte praktiske ting fra uge, oprydning, rengøring, vasketøj ovs. MEN der har også været tid til at komme ud i det gode vejr, ja det har vi nemlig haft her i det vestjyske, lige med undtagelse af i morges/formiddags, har vi haft fornøjelse af solskin fra en skyfri himmel, så i dag har der været vasketøj til tørre på altanen, der også er ryddet op og gjort forårsklar :-)
De næste par dage skal der laves kort og strikkes...
Nu vil jeg lige suse en tur rundt i blogland, pyha der er mange opdateringer, men hvor er det bare hyggeligt, og jeg vil bestemt ikke være foruden. "Vi ses"!

5 kommentarer:

 1. For søren hvor er du aktiv - lyder til at det var en super hobby dag i sidste weekend

  SvarSlet
 2. Det er bare så dejligt med sådan en hobby dag, man får så meget inspiration af hinandens selskab. Godt at du er kommet oven på igen, pas nu godt på dig selv.

  SvarSlet
 3. uha, hvor er du dygtig og standhaftig! suk, jeg ville önske jeg også kom igang med mit sundere liv. lyder dejligt med sådan en hobbydag.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe.
  Godt at høre fra dig igen. Ja det er ærgeligt at du bor så langt væk vi kunne ellers nok få nogle hyggelige timer sammen. Og tak for din invitation. Knus Marianne.

  SvarSlet
 5. her har du det hygligt.. gode smoothies.

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥