tirsdag den 21. april 2009

Post fra Hobbygården

Ja når man ikke kan vente til næste gang turen går mod Hampen, ja så er det jo godt at Jette sender varer ud ;-)Som nogen måske har opdaget, er jeg blevet hel pjatte med bånd og stickers. Måske stærkt påvirket af... nej jeg nævner ingen navne ;-) I dag har jeg fået lavet disse kort, og fik lige afprøvet "New Baby" stickers. Dem havde Helle købt sidst vi var I Hampen og jeg var noget misundelig, det sammen med de andre stickers jeg fik i dag :-)


Næste gang der skal laves kort, skal der leges med bånd. I morgen skal jeg dog til OUH, min far er blevet opereret i dag, og det gik godt. Krydser fingre for at han må komme hjem torsdag eller fredag. Med på OUH har jeg strømpestrikning, det er de længe lovede spiralstrømper til Build á Bear, det sort par er færdig og jeg er nu igang med de grå. Strikker af Coops strømpegarn, og det er helt vild så meget forskel der er på tykkelse af de 2 farver, de sort er næste dobbelt så store som de grå - mystisk. Det vil da helt klart være et problem hvis man f.eks. strikke på en stribet trøje.

Inden længe vil Skipper og jeg finde dynerne - hver vores! Men vi har selvfølge lige være ude på nogle gode gåture i løbet af dagen, og jeg kan gang på gang undre mig over, alt den natur som jeg nærmest bor i, men ikke har udforsket før nu...

4 kommentarer:

 1. Rigtig skønne kort du har lavet, kan I sove godt begge to ;-)

  SvarSlet
 2. Søde kort du får lavet.
  Klodserne er rigtig fine ;)
  Håber i har sovet godt.
  Yt.

  SvarSlet
 3. Hej Dorthe.
  Som altid syntes jeg du laver smukke kort. Jeg har lagt en award til dig på min blog.
  God dag.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne kort du har lavet :o))))

  Du har spurgt mig angående mit personlige stempel.
  Det er ikke et jeg desværre ved hvor man kan bestille. Det er et jeg har set flere bruge, og derefter selv sat det op. Så jeg printer det selv ud og klistre det på mine ting.
  Men jeg håber også at finde ud af hvor man kan få det ;o)))

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥