mandag den 1. februar 2010

Jeg venter...

På denne her lækre Slicemaskine - den er genial, og opfylder lige mit behov. Hold op hvor er det bare en stor hjælp når der er mulighed for at se maskinerne i brug.

Nøj jeg glæææder mig
Det er planen at jeg selv henter hos Anjas hobby, men vejre må godt blive lidt bedre før turen går til Sønderjylland...
Ellers er det så som så med kreativiteten, men nu har jeg fundet nogle kortskitser, som jeg vil prøve at arbejde ud fra, bare for at komme lidt i gang igen. Jeg vil også gerne scrappe lidt igen, og til begge dele kan jeg bruge Slicen

3 kommentarer:

 1. Hej Dorthe, jeg kan godt forstå du glæder dig til din nye maskine kommer hjem til dig ;o) Jeg har selv kigget på den, men holder mig ligenu til min big shot og QK tang. Hvor er din blog blevet flot.
  KH 10na

  SvarSlet
 2. Så "fandt" jeg lige din blog...den er super fin og du laver nogle skønne layouts og kort mv ! Kan godt forstå at du glæder dig til at få maskinen i hus...selv er jeg lige blevet ejer af en Epic og elsker den :O) Glæder mig til at se, hvad du får lavet med slicen! Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Ja nu har du jo hentet den så kan næsten regne ud hvor du er hele weekenden og hvem du er sammen med:-)
  Knus Anja

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥