onsdag den 19. maj 2010

En bestilling mm.

Fik lige en bestilling på et bryllupskort, og tænk jeg MANGLER et stempel med teksten bryllup, så i mangle af bedre brugte jeg dette tillykke.
Jeg har brugt mit yndlings papir, Bittersweet fra BG, det må jeg bare have mere af - love it!

Eller er sidste nyt at min symaskine har fundet vej op fra kælderen, den har ikke været i brug i mange år, købte en lækker Pfaff i 2003 men brugte den kun i kort tid.
Efter at have fået erfaring med at sy på kort og LO´s, var det jo oplagt at finde den frem igen, og det har givet lyst til at gå i gang med andre sy-projekter, så nu må vi se hvad jeg finder på...
Tidligere har jeg syet rigtig meget, og havde inden min Pfaff arvet min farmors gamle blå Singer, der bare kunne sy ligeud og zig zag, men det var en fremragende maskine.

Her er også lidt forskellige kort jeg har lavet den sidste tid:

Stor forskel på at sværte kanter eller ej...

Mums...

 
Forår...

Disse mini-kort er til min faste kunde:
Er også igang med at hækle tæpper, det går lidt langsom fremad, men skal nok blive flot...

Det var vist alt for nu, hav en forsat god dag, og tak fordi du kikkede forbi ◕‿◕
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Hej Dorthe.
  Super flotte kort:) Glæder mig til at se dit tæppe.
  Knus herfra.

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe
  Sikke mange fine kort du har fået lavet :-)
  Det øverste kort er bare rigtig fint. Jeg har selv et par ark at det papir liggende, kan ikke huske hvornår jeg købte det, men synes bare at det var så fint, at jeg måtte eje det. Båndet er vist fra Fakta og det har jeg også (eller også ligner det bare), så måske ender jeg med at få lavet noget der minder om dit kort ;-)
  Det næste kort er helt utroligt hvor stor forskel det giver at sværte kanterne. Man kan især se forskellen når du ligefrem har 2 "identiske" kort.
  Og så må jeg lige høre hvor du har købt papiret med cupcakes? Min søster laver altid cupcakes, så jeg har været på jagt efter designark eller gavepapir med cupcakes til når hun har fødselsdag :-)
  Mange hilsner og tak for inspirationen, Maria

  SvarSlet
 3. Wauw det er superflotte kort du laver.Det er rigtig sødt dit bryllupskort og jeg er også ret vild med dem med muffins på. Dejligt at høre at du har fundet symaskinen frem igen. Min står fremme altid, jeg kan ikke undvære den, da jeg både syr tøj og syr på kort og layout. Jeg er spændt på at se hvad du får kreeret fremover :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres roser, dejligt at vi kan være til inspiration for hinanden.

  Marianne, det går godt nok langsom med tæppet, men mon ikke det bliver færdig engang... ;)

  Maria, papiret købte jeg hos Scrapbookfun til Convention, men kan ikke finde det i deres shop, men mener bestemt at det hedder: Basic Grey » Cupcake.
  Håber at du finder det :)

  Heidi, ja det er dejligt at have symaskinen stående fremme, så nu har jeg lige bestilt et nyt arbejdsbord hos min handymand, det glæder jeg mig vildt meget til. Håber at det bliver klaret på torsdag :I

  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥