mandag den 14. januar 2013

Tankerne flyver om alt og ingenting...

Lige nu flyver tankerne af sted, det ene øjeblik er det om kost, motion, vægten, bloggen, brugen af sociale netværk, strikkeprojekter, kort og scrap, indretning og brugskunst, og en forfærdelig masse ting jeg gerne vil købe, men jeg prøver lige at trække vejret, pengepungen siger jo automatisk stop når den er tom, og der er måske andre ting der er mere nødvenige... ;)

Prøver på at tænker mig om en ekstra gang, og det er absolut ikke min stærkeste side, over hvad det lige præcis er jeg vil, hvad er realistisk og ikke bare "skøre" indfald...

Det foreløbige resultat er absolut ingenting, og det er både godt og skidt... ;)

Har I det også nogen gange sådan nogen gange?

For at få lidt kulør på dette atypiske indlæg, kommer her lige et "stemningsbillede", lånt fra "Club Matas" og i mine absolut yndlingfarve ❤Nå men jeg tænker videre, tak for besøget og hav en rigtig god dag ❤

6 kommentarer:

 1. Jo, det kender jeg skam godt. Så mange idéer man kan have - men ingen energi til at udføre dem. Eller også er det den forkerte årstid (lige nu drømmer jeg om havearbejde *G*)

  Hvordan går det egentlig med at leve sundere? Lykkes det, eller er det gået i glemmebogen? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ellers lige min årstid, elsker vinteren og en frostklar dag :)
   Og nej det med at leve sundere er bestemt ikke glemt, bare forfærdelig svært...
   Knus :)

   Slet
 2. Uh kender alt for godt at alt flyver rundt i hovedet. Håber nogle ideer lander som noget godt. Kh Ellen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja har da fået lavet et kort i dag ;)
   Knus :)

   Slet
 3. Du kan tro jeg kender det, nogen gange kan man næsten ikke følge med, men som du siger skal pengepungen nok sætte sine begrænsninger og det er måske meget godt;-)

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥