søndag den 23. marts 2008

Om og om igen :-(

-
Nøj hvor er jeg ved at være træt af at pille og starte forfra igen!!!
I de her dage er der bare intet der vil lykkedes, jeg kan ikke engang koncentere mig om at læse en bog :-(

Efter at have delt min cardigan ved armhulerne, og fået strikket knap et ½ forstykke, måtte jeg trævle næsten et ngl. garn tilbage = ca. 125 m.! Egentlig synes jeg opskrifter forekommer så ligetil, men den driller mig altså alligeve - men hvad gør ikke det i disse dage?
Som tidligere skrevet er jeg hoppet på Webstriks KAL 2008, og var kommet godt i gang og færdig med det første mønster. Så fik jeg gav Pia et godt tip til dem der endnu ikke var begyndt, nemlig at lave 3 kantmasker i hver side, og efter at have tage den idé op til overvejelse, besluttede jeg mig for at starte forfra. Det er dog ikke så slemt, og jeg tror jeg bliver glad for at have gjort det :-) Nu vil jeg så lige få strikket det først mønster op igen, også skal jeg have kikke på mønstret til cardiganen en gang til (mpindstrup fra Hobbynettet, er kommet med nogle gode tips - Tak).

Dagens højdepunkt bliver vist årets påskemiddag hos mine forældre. Det bliver bare os 3, helt afslappende og ren hygge :-)

Forsat god påske til alle Jer ude i blogland :-)
-

2 kommentarer:

 1. Halløjsa Dorthe

  Jeg tror helt bestemt at du trænger til at lave nogle kort (sammen med mig). Det er derfor dit strikkeri driller, pindene er simpelthen over-ophedede *ggg*

  Nyd middagen hos dine forældre, vi tager til svigermor i morgen og triller hjem derfra :o)

  Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
 2. Det har du nok ret i Helle, mine kortmaterialer trænger vist til at blive "luftet" lidt, men nu skal jeg jo også have lavet de der nonfirmationskort...

  Håber vi snart ses, hils pigerne og Peder :-)

  Knus fra
  Dorthe

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥