lørdag den 22. marts 2008

Webstrik KAL 2008

-
Jeg har ladet mig lokke - igen
Efter at have læst og set en del om Webstriks KAL 2008, har jeg besluttet at hoppe med på vognen. Der er i år 3 valgmuligheder:
I første omgang har jeg besluttet mig for "Halsduk" og vil anvende Merci 50% uld + 50% bomuld fv. 1055 - som jeg er bestilt hjem fra min "lokale" garnpusher impaZ.Men jeg er også forfærdelig fristet af de 2 andre muligheder, og det er nok ikke utænkeligt at mindst 1 af dem bliver tilmeldt årets KAL. Kunne lige forestille mig 1 af dem i en af Evilas flotte effektgarner.

Ellers er 1. del af påske forløbet stille og rolig, i går havde jeg en hyggelig dag hos mine forældre, men jeg har slet ikke kunne koncentere mig om at læse, og heller ikke rigtig om at strikke. Har bare været så træt og uoplagt. I dag virker til at blive en bedre dag, så jeg tror lige at jeg vil have styr på diverse strikkeprojekter m.m. så jeg ikke lader mig stresse alt for meget...

Forsat god påske

-

3 kommentarer:

 1. Det er noget lækkert garn du vil strikke tørklædet i og farven er rigtig smuk. Har du fundet ud af, hvor bred dit tørklæde skal være?
  Kh. Bebiane

  SvarSlet
 2. Hej Bebiane.
  Jeg strikker den bredde de 86 masker giver...
  Farven er lidt mørkere på billedet.
  Knus fra
  Dorthe

  SvarSlet
 3. Det bliver et spændende projekt.......

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥