tirsdag den 7. oktober 2008

Energi og overskud = 0

Og derfor er der stille på bloggen - igen :-(

Jeg får ind i mellem strikket lidt trømper og hæklet på mit sengetæppe, også skulle jeg meget snart gerne have lavet noge nye kort, har endda fået lidt nye legesager fra Gitte og har da også ting over fra Helle som ikke er brugt endnu.

Inger og jeg har snakket lidt om vi skal en tur forbi BC Garn i næste uge, måske er det lige det jeg trænger til. Garnsgrams og hygge med Inger :-)

Heidi har spurgt om jeg ikke kommer en tur over til hende og drengene (far er på arbejde), og selv om jeg SAVNER dem, kan jeg alligevel ikke overskue det p.t. men det kan jo vende lige pludselig også ved man aldrig hvad jeg finder på, jeg elsker bare de drenge som var de min egne.

Håber snart at være tilbage med positive indlæg, for jeg ved jo at det godt humør, energien og oversskuddet vender tilbage igen...

Hav en dejlig dag derude i Blogland :-)

2 kommentarer:

 1. Øv, Dorthe, hvor er det træls for dig. En tur til BC kan måske være lige det du trænger til, de er vel også ved at forberede den kommende lagersalg, og mon ik' om de så har et godt tilbud der?

  Sender lige nogle gode vibrationer din vej....

  Kh. Tineke

  SvarSlet
 2. Når man læser rundt i blogland så skal alle vist til BC garn om 2 uger.... Jeg kender ikke butikken, men er det værd at køre efter - det bliver jeg lige nødt til at vide :-)
  Og jeg håber at du snart får det bedre. Jeg har selv lige ligget underdrejet og det er ikke sjovt.
  God bedring :-)

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥