onsdag den 26. november 2008

Juletravlhed

Ja så begynder julen som også at snige sig inde her hos mig, i dag har jeg ikke afleveret færre end 100 stk. julekort ved mine forhandlere. Inden da havde jeg solgt ud af resterne fra sidste år, om man kan vist rolig sige det var en succes Fremover vil jeg nok prøve at lave kort i forskellige prisklasser.

Her er link til nogle af mine julekort, det er langt fra alle, for jeg orkede ikke tage billeder af dem alle sammen...
Er du interesseret i nogle af mine julekort, er du meget velkommen til at kontakte mig :-)

Nu skal jeg så småt i gang med julepynten, og jeg må med skam og røde øre, indrømme at jeg overhovedet ikke pyntede til jul sidste år.
Men jeg har da en lille beskeden kasse i kælderen, den skal selvfølgelig op også skal der indkøbes lidt ny. I år har jeg feks. bestemt mig for en adventskrans, sådan en lidt alternativ en :-)

Nu skal jeg vist have mig et par kopper stærk kaffe, jeg vågnede med et sæt kl. 7.30 ved at der var nogle tømre der borede lige uden for soveværelses vinduet, det vil jeg måske gerne have vist i forvejen...

Lige en hurtig strikke up-date, jeg strikke på FLS er det ikke det den der Lady Februar kaldes. Min er i en flot rød farve, strikket af BC´s SILKBLOOM FINO Garnet er bare så lækkert og jeg glæder mig til den er færdig.
Derefter har jeg købt mit allerførste HF Kit, nemlig Ballerina i sort/sand. Jeg er meget spændt på at komme i gang, for umildbart ser det lidt kompliceret ud, men når jeg er helt færdig med julekort, regner jeg med at kunne sætte mig stille og roligt ned, også komme godt i dag. Nu må vi se ellers "råber " jeg om hjælp :-)

I ønskes alle en dejlig dag :-)

Ps. Ja ja der skal nok snart komme nogle billeder på bloggen igen, der er fra flere fødseldage m.m.

2 kommentarer:

  1. Jeg har også købt ind til en rød FLS :-)

    Godt at se lidt liv i dig igen, og tillykke med fødselsdagen for ikke så længe siden :-)

    SvarSlet
  2. Du bliver da skøn her i december i din FLS. Jeg har en veninde der lever af at lave julepynt til tjekket forretninger i hovedstaden. Når vi når december er hun træt og slidt op af julepynt - godt du stadigvæk interessen for at pynte op

    SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥