søndag den 20. juni 2010

Scrap dag i Esbjerg ◕‿◕

I går var jeg til Scrap dag i Esbjerg, hvor er det bare fedt at der er kommet et lokalt arrangement, så er vi fri for de lange køreture. Det er Kirsten der har taget initiativ til dette og sørget for super gode lokaler, hvor vi fremover kan scrappe med jævne mellemrum - TAK KIRSTEN!
Vi var 6 friske piger, Kirsten, Malene, Anne, Helle, Caroline og jeg der hyggede med, scrap, kort, snak, kaffe og lækre kager.


Vores "muffins-pige" fortjener sin hele egen collage -‿◕


Der skulle faktisk også have været et billede af Kirstens gemal, han var så sød at bage kage til os tøser - og den smagte fantastisk, TAK Bernd.

Tak for en super hyggelig dag, håber at vi snart ses igen ◕‿◕

I løbet af de næste uger vil der komme nærmere information om kommende arrangementer, der er både crop og work shops i sigte, Kirsten skal lige have tid til at få det hele til at passe sammen. Fremover kan I følge med på vores fælles blog "Scrap i Esbjerg".

Tak fordi du kikkede forbi og hav en god søndag ◕‿◕

5 kommentarer:

 1. Fantastisk billede af Malene og de super lækre cupcakes...

  Glæder mig til vi ses igen.

  SvarSlet
 2. Det var bare så hyggeligt said the cupcake woman.LOL

  SvarSlet
 3. Det ser jo ud til i havde en dejlig dag og sikke flotte kager.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en rigtig hyggelig dag :-) Og jeg må indrømme at jeg sidder og bliver helt lækkersulten, ved synet af de der cupcakes ;-)

  SvarSlet
 5. Det ser da godtnok ud, som om der bliver hygget igennem ;o)))
  Og hold da op hvor ser de kager da bare fantastisk godt ud ;o)))

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥