lørdag den 30. april 2011

Næsten klar...

Så er Heidi ved at være klar med mit nye blogdesign, det eneste der mangler er at gøre siderne øverst til aktive links med galleri af mine ting.

Det har været et helt fantastisk samarbejde, Heidi er utrolig lydhør og tålmodig, for jeg kan godt være "lidt" vanskelige ;)
Faktisk har Heidi været med til at finde frem til den stil, som jeg ubevist har søgt efter, så da hun præsenterede mig for "Shabby Chic" var jeg helt solgt. Et strejf af vintage, men i de dejligste friske farver og med romantiske detaljer.

Har du også lyst til at få designet din helt personlige blog, finder du Heidi firma her:
Jeg vender snart tilbage med nye kort og scrap, lysten til at strikke er endda også ved at titte frem, så vi må se hvad der sker.


Hav en forsat god dag, og tak fordi du kikkede forbi ◕‿◕

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare godt ud, Dorthe (og Heidi) ;o)Godt at høre at lysten er ved at vende tilbage til alt det kreative. Vi ses lige pludselig. Kh 10na

  SvarSlet
 2. Hvor er det smukt!!!

  Ha' en dejlig søndag

  SvarSlet
 3. Stort TILLYKKE med din blog Dorthe, den er blevet rigtig flot, ja Heidi kan bare det der, jeg glæder mig faktist til at se mange flere af hendes "fingeraftryk" rundt om i "blogland" v.h. morkarn.

  SvarSlet
 4. Sikke et fint du har fået det her på din blog! :)

  SvarSlet
 5. Jeg er simpelthen også bare så glad for Heidis arbejde, bliver så glad af at kikke på det flotte design og de dejlige friske farver :)

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥