torsdag den 17. november 2011

17. November 1011

Tiden flyver og pludselige er der er det 3 uger siden jeg sidst har blogget - hmmm...


Et tegn på hvor hurtig tiden går, er at i dag fylder min "lille" nevø 18 år, det er da bare for VILDT! MEN for mig personlige er jeg stadig 18 år tilbage i tiden, derfor bliver jeg om nogle dage også kun 22 + 18 år  ◕‿-  


Kreativt er det ikke blevet til så meget andet end at få endnu en portion julekort klar, også er det blevet strikket et par pinde på min "Teitur". 
Vil gerne have lavet lidt mere de næste dage, men nu må vi se, lige nu fylder daglig motion og sund kost rigtig meget, jeg skal lige ind i en fast rytme og får forhåbentlig en masse ny energi. 
Motions"freak" bliver jeg aldrig, er en rigtig indendøres nørkle/hyggepige, så jeg har valgt nogle lange ture på den 2 hjulet, og det passer mig rigtig godt.


Forleden var jeg med min mor i Haderslev, hvor hun fik fjernet efterstær på sit 2. øje, og jeg benyttede mig af lejligheden til igen at få taget lidt billeder af den flotte udsigt fra sygehusets hovedindgang.


Tak fordi du kikkede forbi og hav en god dag ◕‿◕

3 kommentarer:

 1. Dejligt at høre fra dig igen. Du har ret tiden flyver afsted. Sundt kost og motion er vist en SKAL ting i dagens Danmark, jeg er også en hjemme/nørkle pige, så motion ligger heller ikke højst på min prioriteringsliste. KH 10na

  SvarSlet
 2. Hej Tina ◕‿◕
  Det er desværre helbredet der nødvendig gør sund kost og motion, men heldigvis kan jeg begynde at mærke det giver bonus ◕‿◕
  Håber at vi lige ses lørdag.
  Knus fra Dorthe ◕‿◕

  SvarSlet
 3. Hjertelig tillykke med fødselsdagen dorthe, jeg håber du får dig en skøn dag !

  Knus Hjørdis :0)

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥