tirsdag den 8. januar 2013

Igang med 2013 ◕‿◕

En uge inde i 2013, må jeg vist hellere komme igang med at blogge lidt igen, og jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye år.

Jeg startede året med en impulsiv tur til Randers, hvor min søster og hendes familie bor. Børnene skulle først starte i skole fredag, så vi havde lige et par dage til at hygge i, inden hverdagen begyndte igen.


Billedet øverst til venstre kræver nok en lille forklaring: Vi spillede sorteper og de unge mennesker var simpelthen som en åbent bog, og da vi ikke kunne finde nogle masker, blev vi enige om at beskyttelsesbriller vil give det perfekte pokerface. Der var heldigvis kun 3 briller, og jeg fortsatte med at undgå at ende med sorteper -‿◕
En rigtig hyggelig måde at være sammen med børnene på, uden alverdens moderne teknik.

Strikkepindene har glødet og jeg er blevet færdig med mine 2 "basic" bluser. Jeg er blevet ening med mig selv om, at den blommefarvet ikke skal pyntes, den er bare super lækker som den er.


Til den grå vil jeg pynte med nogle skindstjerner, men ved ikke endnu hvor de præcis skal sidde.


Jeg har allerede det næste strikkeprojekt på pindene, og jeg fald for denne model fra Drops.Garnet var egentlig beregnet til et andet projekt, men nu bliver det brugt her og erstatter Drops Karisma.

Ellers er jeg også ved at kikke på muligheder og materialer til konfirmations indbydelser, det er min venindes ældste dreng der skal konfirmeret, og vi vil gerne være i god tid, men har også rimelig styr på hvordan de skal se ud.

I dag  er jeg ikke helt på toppen, så det bliver nok ikke til så meget på den kreative front.

Tak fordi I klikker forbi min blog, og alle Jeres søde kommentarer, de glæder utrolig meget, nu må jeg vist hellere se at komme en tur rundt i blogland og se hvad I ellers får tiden til at gå med. Trænger til at se lidt andet end julekort og pynt...
Hav en rigtig god dag ◕‿◕

2 kommentarer:

 1. Du er meget god til at strikke, de bluser er så flotte.
  Den ser også meget fin ud, den du er i gang med, god arbejdslyst.

  SvarSlet
 2. Du er godtnok også dygtig og flittig med strikkepindene. Du skal måske strikke d. 19.? hihi.
  Glæder mig til vi ses.
  Knus Dorthe

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥