søndag den 24. februar 2013

Om min "A Ladies Diary"

Først vil jeg sige tusind tusind tak, for alle jeres søde kommentarer til min "A Ladies Dairy", de har bare gjort mig så glad - tak ❤


Det er svært at gå albummet igennem side for side, detalje for detalje, men en gennemgående faktor er "leg" - det har været super sjovt ◕‿-

Lidt "Basis" info:
 1. Jeg har brugt 6 papirsposer (alle "flipper" er sat fast i papirsposernes folder, der så er limet sammen)
 2. 8" x 8" Paper Pad fra Graphic 45 "A Ladies Dairy" (deraf titlen og den passede helt perfekt)
 3. Masse af basis karton til til at lege med flipper, lommer, tags og fotomats
 4. Forskellige små stempler, så fotomats ikke var helt blanke
 5. Svært "Distress Ink Pad" og mener bestemt at det var "Vintage Photo"(i store mængder) 
 6. Lidt hjemmelavede blomster
 7. Bånd og snor
 8. Brads og TH nøgle til lukningen /Brads´en var i sølv fatning, og passede ikke rigtig til nøglen, så den fik en omgang "Sepia Accent"
 9. Forsiden er lavet af paper pad´ens egen forsiden, hvor tekst og blomster er fremhævet med "Glossy Accent#, og rundt om hele billedet er der lagt en tynd kant "Crackle Accent", og nu er alle mine "Accent" flasker stort set tomme ;)
 10. Selve omslaget er lavet med af chipboard og med "skjult" binding, en genial metode jeg fald over på You Tube (ja jeg har set rigtig rigtig mange You Tube film - både gode og mindre gode)
Det var 10 punkter om albummet, jeg er allerede i gang med det næste, eller er det mon 2?
Hvilket minder mig om, at "Morkaren" har spurgt hvad jeg dog vil bruge alle disse albums til, når de nu ikke er lavet til noget specielt? 

Mit svar er: Leg leg leg, nogen bliver aldrig færdige, men jeg får bare afprøvet nogle teknikker, andre bliver aet igen og igen, fordi papiret er så lækkert/flot, men lige dette album blev lavet som gave, og jeg ved at modtageren sætter stor pris på det, og arbejdet der ligger bag :)

Slut for nu, hav en forsat god søndag ◕‿◕

5 kommentarer:

 1. Ja men så lægger morkaren ud med kommentar: det er blevet et eventyrligt flot album, også selv om der aldrig kommer billeder i. jeg har "jagtet" den G45 bog i 8x8 men det er ligemeget hvor jeg kikker så er den der ikke eller udsolgt, ved du hvor man kan få den? knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Tusind tak morfaren :)
  Prøv at skrive til Gitte, Hobbyboden, varen er ikke slettet hos hende, men står "bare" som udsolgt...
  Held og lykke med søgningen, det er noget super flot papir.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogle fine albums du laver- i forlængelse af hvad de skal bruges til- ja så laver vi jo nok alle noget som bare er for sjov eller fordi det ser pænt ud og som ikke ender med at blive brugt- jeg tænker at de der lækre album ville være fine til babys bog- eller som dagbog når man er på rejse eller lignende stor oplevelse...

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥