lørdag den 24. januar 2009

En smuk natur

Hvor var det skønt at vågne op i morges/formiddag, vejret vist sig fra sin mest charmerende side. Ja jeg er mest til vinter frem for sommer. Vejret var perfekt til at hoppe på cyklen og cykle i godt 2 km. over til min veninde, frem for at tage bilen og køre de 5 km. udenom. Jeg har en god "bedstecykel" med 3 gear, så det giver god motion. 
Men hold da op, alt det motion ( i forhold til hvad jeg plejer) og alle de grøntsager der skal tilberedes, det bliver man da helt træt af. Jeg troede det ville være omvendt, at man fik en masse energi. Jeg sætter min lid til at det kun er de første uger, for hold da op hvor jeg var træt i går, men alligevel blev det da til en lille gåtur, og der var rester fra torsdag til aftensmad, så det var dejlig nemt.I aften står menuen på en godt stykke oksekød og en masse grønt - igen ;-)

Nu er det vist på tide, at jeg kommer en tur rundt i blogland, det er ved at være et par dage siden...
Forsat god weekend :-)

5 kommentarer:

 1. Ku' vi ikke få opskrifter på dine spændende retter? :o) Det ser vildt godt ud, og jeg kan næsten dufte det. Og masser af dejlige farver, lækkert. :o)

  SvarSlet
 2. Bare bliv ved på den gode måde, jeg er sikker på at det lønner sig i længden. Og det er klart du er træt, det bliver man jo af motion, frisk luft og af at tænke over hvad man putter indenbords! Men det skulle gerne være på den gode måde :-)

  SvarSlet
 3. Hejsa...

  Tak for de søde ord ;-) stolt er man jo af sine unger...

  Jeg er vildt misundelig på, at du formår at ændre på din livsstil... bare det var mig...super sejt gået...

  Knus Betina

  SvarSlet
 4. sikken energi du har men jeg må så indrømme at jeg får mere energi af at være ude og løbe end hvis jeg bare sidder herhjemme. Hvor er det lækre retter du tilbereder

  SvarSlet
 5. Dine fotos sender bare et fantastisk stemningsbillede af vinter med sne kulde og dampende varm mad Herlige fotos.

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥