søndag den 18. januar 2009

Kort, lækker mad og motion...

Ja I læser rigtig, jeg har været ud og trave! 1/2 time blev det til i regn og blæst, og jeg kan lige fortælle at mine sko ikke var vandtætte ;-) ;-) ;-)
Jeg bliver simpelthen nødt til at få gjort noget ved min dårlige form - og vægt, så jeg er begyndt ligeså stille og roligt. Dagens ret var torskefilet (den gode fra fiskehandlen), kartofler, porre og gulerødder - mums det var lækkert :-)

I dag har jeg hygge med at få lavet et godt system til mine hobbyting (ja ja, jeg ved godt nogen af jer vil grine, for det gør jeg tit), men nu synes jeg det er blevet rigtig godt, praktisk, funktionel også det ser ok ud. Jeg har jo mit kæmpe skrivebord i stuen, og jeg gider ikke se på rod når jeg sidder i sofaen eller ved spisebordet, så det skal være nemt at rydde op.
Til dagens kort er der brugt et 3d alfemotiv, der har fået lidt glimmer, et stort stickers hjørne, hvor jeg har skåret efter mønstret, indsat majestic-papir bagpå, pyntet med rhinsten, teksts stickers, og som prikken over i´et, matchende indlægspapir. Det tog godt nok tid at skære ud, men jeg synes det er blevet meget sødt :-)Nu vil jeg koncentere mig om aftenens håndboldkamp, forsat god aften ude i stuerne :-)

5 kommentarer:

 1. Ja, dit skrivebord ser rigtig nydeligt ud, kan du så nænne at rode det til igen *ss*

  Sikke et stort arbejde med alfekortet, det ser supergodt ud.

  Hvordan gik det med din rullemarie ? Kunne skuffen skubbes på plads ?

  Vi ses :-)

  SvarSlet
 2. Uh- du er lige klart til at være kreativ når der er orden. Så får jeg i hvert fald en masse ideer. Jeg tror du er ved at rydde op i det hele også i formen og maden. God vind fremover med det

  SvarSlet
 3. Hvor ser din mad lækker ud ;)

  Sikke flittig du er, rydder op alle vejne.

  Skøn alfe kort, det var vist en god tur i var på ;D
  YT.

  SvarSlet
 4. Bravo! Både med motion og oprydning. Og ved du hvad, man får bare sådan en energi af motion, så hep hep herfra, bare godt gået!

  SvarSlet
 5. Det ser sgi da fedt ud med den orden på dit skrivebord bare det var mig :) Rigtig søde kort du får lavet :)

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥