onsdag den 21. januar 2009

Venindebesøg + 7 km. på cyklen

I dag hoppede jeg på cyklen og det blev til i alt 7 km. Jeg er nok mere til cykel eller gåture, og når man cykler 2-3 gang så langt som en gåtur, giver det så ikke nogenlunde det samme? 

Kender I forresten "I Forms" geniale "Ruteplanner"?
Jeg holder stadig ved det sunde mad, og synes der bliver vekslet godt i mellem forskellig grøntsager og kød.
I går var jeg en tur i Herning, for at besøg en gammel kollega/veninde. Det var rigtig hyggeligt at ses igen, og som en overraskelse var der også en anden kollega/veninde, så der blev rigtig snakket og hygget.

For god ordens skyld, så var det hos Mette vi var på besøg, og Mads er Mette søn  :-)

På vej hjem smuttede jeg lige forbi impaZ, for at hilse på Marianne og købe lidt garn med hjem. Marianne holder januarudsalg med 20% rabat på alle varer, og oveni de i forvejen lave priser, er det mulig at gøre en rigtig godt køb. Jeg fik købt noget Evila, som jeg vil strikke min FLS af, synes nemlig at det garn jeg startede med er for lyst, også var det jo en oplagt mulighed for at afprøve Evila, som jeg har hørt rigtig meget godt om.  Jeg har lovet at strikke nogle strømper til Helles datter Maiken, som hun kan bruge til sine Build a Bear bamser, så der fik jeg lige 3 nøgler billig strømpegarn med hjem.
Disse garner kostede mig kun 150,- kr. - det synes jeg da var billig, så et besøg hos hos impaZ kan varmt anbefales, enten i den fysiske butik i Isenvad i ved Herning/Ikast eller på i netbutikken.

Mht. spørgsmål omkring min pension/sygdom, vender jeg tilbage på et senere tidspunkt, også vil jeg sige tak for jeres hilsener i foregående indlæg :-)

Forsat god onsdag

4 kommentarer:

 1. nöj, hvor er du sej! ville önske at jeg kunne tage mig sammen til at starte op med lidt motion og at passe lidt bedre på maden.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. WOW hvor du da bare kan, super godt gået også med den skønne. Skøn garnkøb, jeg kan desværre ikke se alle billederne, ved ikke om det kun er mig.

  SvarSlet
 3. Hei igjen...
  tusen, tusen takk for din hjertelig kommentar i bloggen min! Det varmer!!!
  Na jeg har tagged deg ~ se pa bloggen min!
  Kveldsklem
  Beatrice

  SvarSlet
 4. Ja, man kan hurtigt få dagene til at gå selvom man går hjemme. Godt gået.Det var flot.

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥