mandag den 16. februar 2009

Morgenhygge

Klokken er ikke engang 9 - jeg sidder her i min nye hyggekrog, har allerede været ude og gå min morgentur og fået en god sund morgenmad. Nu sidder jeg og nørkler med benvarmere, posten kom netop med garn fra impaZ, den lækre Merino Extra Fine fra Garnstudio. Jeg har købt garn til 2 par, et i rød og et i mellem grå. Jeg har lavet en strikkeprøve på det mønster jeg vil bruge, og fandt det i min lille strikkebog, ny er den ikke,  men ikke til at undvære...

God dag til alle jer ud i Blogland :-)

4 kommentarer:

 1. Sikke en selvkontrol. Havde det været mig, havde jeg sovet til kl. 9, bagt en bolle, lavet kaffe og smækket benene op, på sådan en kedelig vinteragtig tøvejrsdag. :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har også den strikkebog, jeg havde stort besvær med at finde den pga. dens alder som du selv nævner. Det er min bedste strikkebog, den er nemlig uundværlig. Jeg glæder mig til at se dine benvarmere. :o)

  SvarSlet
 3. Sikke en energi du ligger for dagen.Ser gode ud dine benvarmere.
  Yt.

  SvarSlet
 4. Mønsteret jeg bruger er på side 36, det passer lige med at det kan gentages 4 gange på en omgang :-)

  Nette: Min veninde har faktisk lige skrevet dette til mig:
  Jeg er imponeret - den gamle kampånd og stædighed er kommet frem.-)
  Jeg har igennem flere år "ladet stå til", og ikke haft overskuddet, men nu skal det være. Ikke på andres opfordring men af egen lyst!

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥