mandag den 23. februar 2009

Så kom den...

Ja det vil egentlig sige, at jeg var lidt for utålmodig til at vente på posten, jeg får aftenpost, så kl. kunne nemt blive over 8, og hvem kan lige vente på det? Ikke mig, men kan det overraske nogen? Så jeg kørte ind i byen og hentede "vidunderet". Det var da noget af en kasse og en forfærdelig masse dele, men meget overskueligt hvad der er til hvad.Den er selvfølgelig afprøvet, jeg har lavet mit livs første smoothies og synes at den blev rigtig god. 


Jeg har også prøvet at rive råkost og hu hej hvor det gik. En af dagene skal jeg prøve at røre dej. En anden ting jeg længe har haft lyst til at lave er Kartoffelsuppe, jeg havde engang en nabo der lavede en der smagte helt fantastisk.
Alle delene kan gå i opvaskemaskinene, men det er nu også meget nemt lige at vaske af i hånden.

5 kommentarer:

 1. Hold da op ! tillykke med vidunderet, håber du får meget glæde af den.

  SvarSlet
 2. Åh, jeg bruger en stavblender til suppe og morgenens drikkeyoghurt - (lidt juice, køleskabskolde bær og Cheasy A38) - en drik, jeg har gjort mine børn afhængige af.

  God fornøjelse med maskinen, jeg er da ikke spor misundelig. Slet ikke på sådan en sort sag, der ville passe perfekt ind i mit køkken. :-P

  SvarSlet
 3. Sådan en til råkost det kunne jeg godt bruge. jeg elsker råkost, men hader at rive, måske man skulle ønske :-)

  SvarSlet
 4. Wauw, for en lækker sag! Sådan en vil jeg også gerne have, det er bare så smart med en som kan det hele, det ville faktisk rydde en del småapparater ud af mit skab.

  SvarSlet
 5. Tak tak, efter knap en dag i huset, er jeg ret sikker på at pengene er godt givet ud :-)

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥