mandag den 16. februar 2009I dag bestod frokosten af en lækker salat, indigrenserne kan I læse på billedet. For ikke at falde for hurtige og knap så sunde løsninger, forsøger jeg også at forberede så meget af aftensmaden som muligt. Når jeg er i gang med grøntsagerne, renser jeg også tit lidt ekstra, så det er nemt til dagen efter.Flere har spurgt efter opskrifterne på mit mad, men indtil nu har jeg ikke brugt nogle specielle opskrifter, men lånt hist og pist. Nu trænger jeg så til lidt variation har derfor investeret i lidt forskellige bøger. Fremover vil jeg også prøve at lave madplan for en uge, det skulle gerne være lidt mere økonomisk...

5 kommentarer:

 1. maden ser superlækker ud, og hvor er du sej der holder dig til den nye livsstil. dit strik fra forrige indlæg ser også lækkert ud, måske en idé til én som mig der godt kan lide at gå i kjole, men så fryser jeg jo om benene når der er vintervejr udenfor.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Det ser i hvert tilfælde lækkert og sundt ud. Velbekommen.

  SvarSlet
 3. Jeg skal da lige love for at du kører den sunde linie, det ser rigtig lækkert ud, og man bliver jo hvad man spiser ;-))

  Knus fra Inger

  SvarSlet
 4. ja, jeg må tilslutte mig de andre..
  Super lækkert mad..mums...men det kræver en del planlægning, men det kan jo også gå hen og blive en vane;-)Og det ser ud til du nyder din nye livsstil - godt gået - skal det lyde herfra;-)

  SvarSlet
 5. Jeg tror altså snart jeg vil spise hos dig - jeg synes du disker op med det ene lækre madbillede efter det andet - Bliver jo helt lækkersulten

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥