onsdag den 24. marts 2010

Dagens LO ◕‿◕

Jeg har jo lavet et LO til min søsters fødselsdag, men dagen efter har hendes kæreste også fødselsdag, og da jeg synes det er svært at finde på gaver, så jeg har lavet dette "Kæreste" LO som fælles gave. Billederne er fra deres tur til Paris i efteråret 2009.Det blev så mit 8. LO (30x30) og jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet ◕‿- selvglad eller hvad??? 
Af materialer har jeg brugt:
 • Alm. karton
 • Mønster papir fra BG, Wisteria
 • Swirl fra Prima
 • Sommerfugle punch fra Martha Steward
 • Stickles
 • Hjerter
 • Billige neon bogstaver fra Fakta, der har fået en omgang mokka akrylmaling (set hos Scrapsisters - tak for tippet)
 • Til alle kanter har jeg brugt Tim Holtz geniale Paper Distersser, og sværtet kanter med Distress Ink Pad, Vintage Photo. Farven fik jeg anbefalet af Netti til Convention, sammen med Tim Holtz Blending Tool - taaak, dejligt med tips fra erfarene scrappere ◕‿◕
Begge LO´er er kommet i LP-rammer fra Tigeren (også et tip fra Scrapsisters - det forum er genialt), en rigtig god og billig løsning.


På billedet ser det godt nok ud som om LO´ene er sat pil skæv i rammen, men det er de altså ikke IRL ◕‿-

Som nybegynder indenfor scarpbooking, har jeg udover inspiration fra nettet, fundet mig en "bibel" i Anna Bowkis skønne bog Pencil Lines. 


Synes det er rigtig dejligt at have lidt at arbejde ud fra, specielt fordi jeg har tendens til at bruge de samme opsætninger, men jeg skal nok blive mere varieret med tiden... Jeg har jo lagt ud med Vintage stilen, men er også lidt lun på Marolles Free Style, det kunne være en god variant til f.eks. sjove børne LO´s.

Det var vist alt for nu, hav en forsat god onsdag, og tak fordi du kikkede forbi ◕‿◕

5 kommentarer:

 1. super lækkert layout med nogle flotte detaljer og kanon farver

  SvarSlet
 2. Hvor bliver du altså bare bedre og bedre, super skønne LO´s og man får jo helt lyst til at tage til Paris med en kæreste.
  Knus Anja J

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare dygtig.
  Kanon flotte lo du har fået lavet.
  God påske til dig
  Knus Susan

  SvarSlet
 4. Super idé med LO'et som fælles gave - og et flot Lo blev det til, jeg kan rigtig godt li' både farverne og opsætningen :)

  SvarSlet
 5. Super fantastisk! Det er bare så super flot lavet! Nu er jeg ikke så meget inde i det, men hvad betyder LO, når du skriver det?
  Er selv lige begyndt og blogge, så skal lige finde ud af hvordan og hvorledes man gør! Hehe.

  Tak for kigget! Har tænkt mig at kigge med hver dag!

  Med venlig hilsen

  Frk. Toft

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥