torsdag den 18. marts 2010

Det blev en ommer...

Ja LO´et fra tidligere i dag er blevet lavet om, da jeg vil tilføje en sommerfugl, passede den ikke rigtig sammen med blomsterne, så der måtte jeg lige lave nogle nye af majestic papir, stemplet med swirl, punchet med retroblomsten og pyntet med knapper. Sommerfuglen er lavet på min slice af mønsterpapir, og har så fået en ordentlig omgang stickles i kanterne. Det er også påsat et lille hjerte med teksten "made whit love", det er det nemlig!Det er nok en smagssag om man bedst kan lide det ene eller andet LO, nu får det lov til at ligge lidt igen, og hvem ved, måske er det slet ikke færdig endnu. Fødselsdagen er også først den 2. april... ;-)

3 kommentarer:

  1. Det andet LO var nu også flot, men efter du skiftede de andre blomster ud med disse og sommerfuglen, er det blevet ENDNU flottere :-) Farverne hænger bedre sammen nu. Så fint :-)

    SvarSlet
  2. Tusind tak Maria, jeg er virkelig glad for at du tog dig tid til at skrive, det er dejlig med noget respons - og da specielt når det er positiv ;-) Men kritik er nu heller ikke noget at kimse af, det kan altid vendes til noget positivt.

    SvarSlet
  3. Det er blevet rigtig flot. Super flot med stickels i kanten af sommerfuglen.

    SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥