torsdag den 18. marts 2010

Torsdags hygge

I dag har jeg en rigtig hjemme hyggedag, hvor jeg scrapper og laver kort.
Jeg har fået lavet dette LO, der er en fødselsdagsgave til min søster. Tør godt vise det frem her, for hun læser aldrig blogs.
Billedet skulle naturligvis være af hendes dejlige børn, Alexander, Alaya og Gabriel.

Min søster er ikke til alt for meget pynt, så er det ikke ok?

Jeg synes ikke LO´et kommer til sin "ret" på billedet, jeg synes at materialerne her på billedet "skriger" mod hinanden, IRL virker det meget mere harmonisk, set med mine øjen... Måske jeg skulle prøve at tage et nyt udendørs...
Overvejer lige at tilføje en sommerfugl ved blomsterne, men skal lige kikke lidt på det i løbet af dagen inden jeg bestemmer mig.

Af materialer har jeg brugt:
  • Mønster papir fra "The Paper Loft", købt til Convention, men hos hvem???
  • Swirl fra  fra Prima, købt hos Multiscrap til Convention
  • Blomster fra Prima, fra lageret
  • Bølgepap
  • Bogstaver fra Fakta
  • Scallopkant fra Stampin´ Up!
  • Distress Ink fv. Vintage Photo

Jeg har slet ikke fået skrevet mere om besøget til Convention i lørdags, men det var simpelthen en fantastisk dag, hvor jeg mødte mange kendte og nye ansigter, shoppede "lidt" i alle de lækre butikker.


Da jeg kom hjem var jeg godt træt efter alle dagens indtryk, men fuld af lyst og inspiration til nye LO, kort og alteret art. Det er absolut ikke sidste gang jeg besøger Convention, og måske jeg engang vil være med som aktiv deltager, nu må vi se...

Hav en forsat god torsdag og tak fordi du kikkede forbi min blog.

2 kommentarer:

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥