onsdag den 7. september 2011

Årets første julekort

Så fik jeg hul op året julekort og efter inspiration fra diverse blogs, blev det med rester fra sidste år. Jeg har skåret hjerterne på min Slice, og elsker bare at den kan skære alle motiver i 1" - 4", og vil fremover prøve at bruge den lidt mere, på 1 design card er der jo utrolig mange flotte motiver og muligheder.


Jeg har lige fået ryddet godt op i mine julerester, så der er lidt flere til "restkort".
Der er faktisk kun 4 hele ark 12"x12" julemønsterpapir, så det er med god samvittighed at jeg glæder mig til en julepakke fra Anjas Hobby. Krydser fingre for at den kommer i morgen.

Anja har også lige skud en konkurrence med julekort igang på Facebook, så kik forbi her: Anjas Hobby - Facebook

Jeg har også et par sy-projekter i tankerne, det er snart for koldt til korter ærme, og da der var -50% rabat hos Stof 2000, sikrede jeg mig lidt stof til langærmet bluser, en enkelt kjole og en denim blazer jakke, så jeg dog har lidt svært ved at komme igang med, men det kommer nok...

Det var vist alt for nu, hav en forsat god dag, og tak fordi du kikkede forbi ◕‿◕

10 kommentarer:

 1. Så fine julekort. Jeg er også kommet igang med mine i denne her uge, stærkt inspireret af det papir jeg købte til scrap i Billund. Har dog fortrudt at jeg ikke købte det nye Pion I Anjas hobby. ØV. Vi ses lige pludselig.
  Kh 10na

  SvarSlet
 2. Tusind tak Tina ◕‿◕
  Jeg er også temmelig lun på Pion, men valgt i stedet Pads fra MEE og Graphic + et Slice Design Card og det var vist så de penge for årets julematerialer...
  Håbe vi ses næste gang til "Scrap i Esbjerg".
  Hav det rigtig godt.
  Knus fra
  Dorthe ◕‿◕

  SvarSlet
 3. waue flotte kort og flot at du kan komme i julehumør i sep..griner jeg kan altså ikke...venter lidt med dem

  SvarSlet
 4. Super skønne julekort i flot design.
  God aften!!!

  SvarSlet
 5. Super ide.. Den gemmer jeg lige ;) Har nemlig slet INGEN idéer til julekort tihihi..

  SvarSlet
 6. Lækre julekort .. dejligt du har fået brugt dine rester .. og god fornøjelse med julepakken fra Anja :o)

  SvarSlet
 7. TUSIND TAK for jeres søde hilsener, det er vist også første gang jeg er så tidligt i gang med julekortene, men det er helt rart, så slipper jeg for stress i november/December og tit sælges der flest i november.

  SvarSlet
 8. TUSIND TAK for jeres søde hilsener, det er vist også første gang jeg er så tidligt i gang med julekortene, men det er helt rart, så slipper jeg for stress i november/December og tit sælges der flest i november.

  SvarSlet
 9. Det er rigtig søde julekort du har lavet. Rigtig jul i de farver og så med de hjerter. FLOT.
  Hvordan føles det mon at have god samvittighed over at købe nye scrapsager, fordi man har været så dygtig at bruge gamle papirer op. haha. Min samvittighed har det ikke så godt.....haha. Så nyd fornemmelsen mens den varer.

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥