torsdag den 26. juni 2008

Tør jeg?

-
Nu er jeg nået dertil med drengetrøjen med dødninghoveder, hvor jeg skal bestemme mig for om jeg for første gang tør strikke lige op og bagefter klippe op til ærmegab.Jeg har luret lidt på Ruths vejledning, meeeen jeg er ikke sikker på jeg tør kaste mig ud i det.
Hvad siger Jeres erfaringer? Gode råd og tips modtages med glæde

3 kommentarer:

 1. Du kan roligt kaste dig ud i eventyret ;-) Det fungerer fint !
  Strikkehilsner
  Angelika

  SvarSlet
 2. Enig, du kan sagtens gøre det, det er ikke svært. Men vil da godt indrømme at det er noget "spændende" at gøre første gang. Resultatet er altid flot...

  SvarSlet
 3. Jeg forstår godt du bæver lidt ved at klippe i strikketøjet- det er jo trods alt "hjerteblod" der ligger i arbejdet på pindende :-)).
  Pøj, pøj- og jeg glæder mig til at høre om hvordan det er gået..

  Jeg beklager at jeg ikke har fået sat det der automatiske meldesystem på min blog endnu- vedr. nyheder- men da jeg oprettede bloggen var det ikke med i programmet og nu skal jeg ind og skrive nodet i opsætningen som kræver mere end 1/2 time ved pc'en... og jeg får jo heller ikke lavet nye indlæg pt- så hvad fa'en, det betyder jo ikke så meget.
  Hav en dejlig sommer !

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥