torsdag den 19. februar 2009

AWARDS

Ja det er noget pinligt at jeg først nu får følget op på disse 2 awards som jeg modtog i løbet af min ferie - undskyld til Helle, som jeg har modtaget award "Your Blog is Fabulous" fra, og til Bettina hvorfra jeg har modtaget award "Lemonade"


Det glæder mig utroligt meget, at I tænker på mig i forbindelse med Awards, og at vide der er nogle som følger med i mine skriblerier :-)
Når jeg har været omkring ude i blogland, synes jeg der er utrolig mage der fortjent har modtaget disse Awards, så i første omgang vil jeg lige "lade dem stå" her :-) Endnu engang TUSIND TAK :-)

4 kommentarer:

 1. Hej Dorthe. Jeg har også for et stykke tid siden lagt en award til dig på min blog, men kan se at du har fået en magen til. God torsdag.

  SvarSlet
 2. Det er bare helt i orden Dorthe, det er ikke altid til at nå det hele her i blogland. Jeg føler tit at jeg forsømmer nogle blogge, men det er jo ikke altid man behøver at skrive kommentar, bare man følger med.

  SvarSlet
 3. Hej Dorthe.
  Nu har du set den og det er ok, men ville bare godt give dig den for en flot blog, så syntes jeg det var ærgeligt, hvis du ikke så den.
  God weekend.

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥