søndag den 18. maj 2008

Hyggedag hos Helle

***
Som jeg tidligere har fortalt, er Helle begyndt arbejde fuldtid og derfor har vi ikke længere vores faste kortdag om onsdagen, så i dag blev der taget lidt revanche.


Ja du slap ikke for at blive fotograferet Helle ;-) ;-) ;-)

Jeg brugte tiden til at klippe 3d motiver, dejligt nemt at sidde med(tage med). Helle fik lavet flere færdige kort, samtidig gik snakken lystigt, vi skulle jo lige opdateres om nyt siden sidst, også var der noget med en lækker jordbærkage...

Da jeg kom hjem, fik jeg lige lavet fødselsdagskort til Victors fødselsdag den 23. maj


Servietmotiv og stickers fra Helles butik

Gaven er der næsten styr på, jeg skal lige have hentet nogle sørøverbilleder hos Inger i løbet af ugen, men har lige fået besked om, at lillebror Oscar ikke kan komme i børnehave i morgen (pga. strejken), så jeg skal over og være barnepige fra kl. 7.45 men jeg som Heidi foreslog, kan jeg jo bare gå i bad m.m. derover, så skal jeg knap så tidligt op ;-) Oscar og jeg har lige aftalt at vi bare skal rå-hygge hele dagen, ja måske hele ugen, hvem ved...

Aftensmaden i dag var rigtig sommemad, og så er der ikke så dårlig samvittighed over jordbærkagen i eftermiddags.***

2 kommentarer:

  1. Nøj, hvor ser den tallerken aftensmad bare godt ud. Sikke nogle farver :o)

    Det er da blevet vildt sejt Victors kort - det må bringe lykke. Hvilket karton har du brugt Dorthe, der ser ud til at være struktur i det ??

    Tak for en rigtig hyggelig dag.

    SvarSlet
  2. Jeg siger ja til det hele - i ser virkelig ud til at hygge jer og aftensmaden Yummi......

    SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥