tirsdag den 13. maj 2008

Siden sidst :-)

-
et er ved at være nogle dagen siden, at bloggen sidst er blevet opdateret, så det må vist ved at være tid til en update.
Efter at have været barnepige i Århus, blev jeg et par dage ekstra, hvor der bla. blev tid til en osetur på strøget med min søster. Det er godt nok lang tid siden at vi sidst har gjort det - uden børn ;-)
Det har være nogle super hyggeligt dage, men som skrevet tidligere, tager det lige et par dage at komme ovenpå igen :-)

I dag har jeg jeg bare en super dag, hvor jeg bare rå hygger med lige hvad jeg har lyst til :-)
I går fik jeg nemlig lavet alle de praktiske ting som, oprydning, rengøring, vasketøj og bagt brød.

Ja det er lige før dat mit køkken er blevet brugt mere de sidste par måneder, end de 2 ½ år jeg har boet, for i dag er der sørme også blevet stegt frikadeller, og der er lavet ekstra til fryseren.
Af en eller anden grund har jeg aldrig kunnet lave frikadeller, må dog indrømme at jeg kun forsøgte mig et par gange, da jeg lige var flyttet hjemmefra for sådan ca. 19 år siden ;-)
I dag fik jeg så en grundig vejledning af lillemor, og resultater er blevet ok, men ikke som dem min mor laver - det bliver de vist aldrig :-)

Af strik er det kun blevet til strømper, så der er ikke så meget nyt på den front, men jeg skal da til at komme videre med min "Halsduk", også har jeg lige fået lyst til at strikke børneting, gad vide hvor det kommer fra?

Og hvad skal jeg så få resten af ugen til at gå med?

HYGGE - HYGGE - HYGGE

-

2 kommentarer:

  1. Jeg syntes at det lyder som fart over feltet og dine frikadeller skal ikke smages som Mors - de skal smage af Dorthe :-) Utrolig flot omslag du har lavet til sokkerne - det ser proff. ud...

    SvarSlet
  2. Jeg har også haft nogle dejlige dage, og rigtig fået noget fra hånden.
    Kan nok ikke lade være med at sammenligner frikadellerne med mors, men ja efter lidt øvelse bliver det Dorthes frikadeller :-)
    Jeg synes det giver strømperne et ekstra pif, at de bliver afleveret med bandarole, også kan man jo skrive en personlig hilsen til modtageren :-)

    SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥