onsdag den 3. december 2008

Morgenhygge

Min dag er startet med en god kop kaffe og en tur rund i blogland, for at blive opdateret med sidste nyt hos alle Jer. Det er nu sådan en hyggelig start på dagen :-) En dag der skal bruges til at ordne lidt praktiske hverdagsting, der skal strikkes videre på FLS, og i aften skal jeg selvfølgelig se Danmarks håndbold damer spille deres første kamp ved EM i Makedonien. Det bliver spændende at se hvordan det unge hold klare sig, men jeg er meget optimistisk :-)
Ja også venter jeg jo post fra Hobbyboden, uha det bliver spændene...
Har I forresten set Blogspots seneste nyhed, hvor man kan tilmeldes sige de blogs man følger, og opdateringerne vil så komme direkte ind på dit betjeningspanel hos Blogspot. Et rigtig godt alternativ til Bloglines. Hvis du har lyst, kan du tilmelde dig min blog yderst til højre --->
I må alle have en rigtig dejlig dag :-)

3 kommentarer:

 1. Hej Dorthe. Velkommen på min blog. Jeg er jo helt ny så jeg har ikke helt fundet ud af det med bloglines, men det må jeg se at finde ud af.Det er spændende og meget inspirerende at følge de andre blogs.

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe. Du bliver forsøgsdyret. Jeg har tilmeldt mig din blog, og venter spændt på, hvordan det foregår. :-)

  SvarSlet
 3. ~ ♥ ~
  Det se ut att du ha det veldig hyggelig :))
  Fin a starte en dag med blogging!
  ~ ♥ ~
  Kveldsklem
  Beatrice

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥