mandag den 15. december 2008

Så blev det mandag

Ja tiden flyver afsted, det er ikke til at tro det allerede er mandag den 15. december og kun 9 dage til juleaften.
Weekende er blevet brugt til afslapning, strik og en masse EM håndbold, selv om det ikke var særlig opløftende for Danmark :-(

Inden jeg skal i gang med FLS nr. 2, har jeg lige 2 par strømper der skal strikkes, de er nu gode at have som en lille ekstra julegave ;-) Status for min 1. FLS er at den godt nok er blevet noget længere en beregnet, garnet der falder tungere end jeg lige havde regnet med. Jeg kan i hvertilfælde roligt pille 10 cm op til længden, hvis ikke mere. Halsen har også udvidet sig en del, så der skal jeg have fundet en løsning. Men ellers er den bare så dejlig let og blød at have på :-) Tak for alle Jeres hilsner i mit forrige indlæg om min 1. FLS, det er nu så dejligt at vide der er nogen som læser med, og samtidig få en masse imputs (hvis man kan beskrive det sådan, men jeg tror i ved hvad jeg mener).

Som billederne antyder, sidder jeg lige og nyder en god kop te, for efter at have være inkarneret kaffedrikker i mange år, har jeg fået øjnene/smagsløgene op for en god kop te, og alle dens spændende varianter. Faktisk er jeg gået helt "te-amok", som jeg har det med at gøre, når noget nyt og spændende krydser min vej...

Nu vil jeg tage en tur rundt i blogland, og blive opdateret ovenpå weekenden, der er sikkert sket en masse spændende nyt :-)

6 kommentarer:

 1. Hej Dorthe..
  Ja du har ret - tiden bare flyver afsted;-)
  Tak for din søde besked, det luner..men det ved du sikkert godt..knuser

  SvarSlet
 2. En god kop the er bare så dejlig, jeg er også en passioneret the drikker. :o)

  SvarSlet
 3. Dejligt med en kop te og et strikketøj. Godt for mig at vide, at man skal være opmærksom på længden på FLS. Jeg havde samme problem med min jakke i dominostrik. Den skulle dække bagen, men den går næsten til knæene og ærmerne er også lagt 7-8 cm op . Det er lige så snart der er retstrik involveret i det. Såg iver det sig helt vildt.

  SvarSlet
 4. Ak, det kan ikke tage dig lang tid at strikke de strømper, jeg HAR set dig i gang, og jeg kan hilse og sige, det går dæleme stærkt!

  FLS'en har det med at kunne strækket sig, så man skal holde igen med længden...

  SvarSlet
 5. Uha da, selvom man er inkarneret kaffedrikker, og sætter stor pris på en frisk kop kaffe brygget på nymalede bønner, kan man skam også godt være passioneret tedrikker. Hver ting til sin tid. :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kunne vist godt komme til te hos dig. Jeg er vild med din FLS - hvis kanten er for vid, hvad så med at hækle et par omgange? eller samle masker op og tage ind. Jeg skal også snart igang med min FLS nr. 2 - den bliver i hvid og i en kortere model....

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥