tirsdag den 13. januar 2009

Så bliv da kreativ!!!

Hold op hvor har jeg bare ikke brugt de første dage i 2009 til at være kreativ, jeg kan slet ikke komme rigtig i gang, så indtil videre er det kun blevet til lidt strømpestrikning. Mit garn til FLS nr. 2 er ellers spolet op og klar til start...
Kort er der heller ikke blevet lavet, men der trængt jeg også til en pausen ovenpå alle de julekort der blev lavet, så det kommer igen ligeså stille.
På lørdag skal jeg faktisk på en lille inspirationstur sammen med Helle. Turen går til Hobbygården der skulle være et paradis af stickers og servietter til kort m.m.
Nå det hjalp vist at skrive lidt om strik, nu tror jeg i hvertilfælde at jeg vil finde pinde frem til FLS også få slået maske op :-)

Hav en rigtig god dag - her er det en trist gråvejrsdag, perfekt strikkevejr ;-)

5 kommentarer:

 1. Du er ikke den eneste der er gået død i det nye år.
  Vi må se og igang igen ;D
  YT.

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe

  Nej, du er bestemt ikke den eneste! Her sker der heller ikke alverden...er nærmest gået lidt død hvad det kreative angår. Men lysten plejer jo at komme tilbage i takt med at det bliver lysere. Så det må vi glæde os til.

  Kh Kirsten

  SvarSlet
 3. Tror måske at man har strikket lidt for meget op til jul, alle de gaver der skulle være færdig til tiden. Jeg tror at det er sundt med en lille tænkepause . . . så kommer der nok nogle gode ideer.

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe.
  Evner kun at strikke sokker i tiden - og det helst kun i ret

  Der ligger en "gave" til dig på min blog

  SvarSlet
 5. Tak for jeres hilsner, jeg fik startet på FLS, men ikke mere end lige de første pinde...

  Tak for gaven Nynne :-)

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥