mandag den 19. januar 2009

Ud i naturen

Så sidder jeg her igen, men i dag HAR jeg været ude på en frisk gåtur. Selv og det er gråvejr, er det dejlig frisk og heldigvis regnede det ikke, men mine sko var da blevet tørre igen ;-)
Jeg bor så tæt på naturen/skov/eng/dyrepark, at der er under 20 m. til skovkanten - så det er jo bare for dårligt at jeg ikke kommer ud at gå noget oftere - hold mig lige op på det...
Min mål er i hvertilfælde at gå min. 1 gang om dagen, helt 2 gange, morgen/formiddag og eftermiddag/aften ca. 15-30 min.Det er lige her bagved jeg bor...

Nu vil jeg lige få ryddet op og sat en maskine vasketøj i gang, også kan jeg med god samvittighed bruge et par timer på det kreative.

Hav en god dag :-)

8 kommentarer:

 1. Det er slet ikke for at være fræk, men arbejder du ikke?
  Jeg er kun nysgerrig, for hvordan har du ellers tid til gåtur og strik og hækling og kort og meget andet...? ;o)

  SvarSlet
 2. Hej Heidi.
  Det betragter jeg slet ikke som et frækt spørgsmål, og nej jeg arbejder ikke, så jeg har mere tid hjemme end mange andre.
  Jeg blev tidlig førtidspensionist, hvilket jeg også først lige har skrevet under min profil, det har være lidt grænseoverskridende at skrive offentlig, men når nogen har spurt, har jeg altid fortalt det som det nu engang er.
  Tak fordi du besøger min blog, jeg er også tit forbi din, men er ikke så flittig til at skrive en hilsen...
  Mange hilsner fra
  Dorthe

  SvarSlet
 3. Det er helt okay at du ikke skriver en hilsen hver gang du besøger min blog. Jeg kommenterer også kun hvis jeg føler for det, eller har mening om emnet.
  Det er min erfaring, at mange bloggere er førtids- eller invalidepensionister.
  Og undskyld jeg spørger igen; hvad fejler du? Det er helt okay hvis du ikke vil svare på det, for det er måske for personligt.
  God dag til dig! :o)

  SvarSlet
 4. Hvor er det skønt at du har givet dig selv en tur ud i naturen - det virker som om du er ved at rydde op - på alle måder :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig natur område du bor i,det må være rigtig skønt at gå tur der;-)

  SvarSlet
 6. Sikke et smukt sted du bor, det gør det en hel del nemmere at tage sig sammen til at gå en tur hver dag. Vi bor i centrum, det kan godt være et "farligt" sted at gå tur ;o)

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe
  Jeg kan kun sige at det også tog mig lang tid inden jeg ville fortælle at jeg er førtidspensionist på grund af min ryg. Men når man så har fået det gjort for fået fortalt at man altså ikke er gået helt istå, ja så har man det faktisk meget bedre. Jeg bor lige så tæt på natur som dig, jeg skal sparke mig selv bagi for at komme ud og gå, så det kender jeg også godt. Dorthe godt at vi har vores hobby !!

  SvarSlet
 8. Hej Dorthe

  Du er heldig at have den skønne natur lige ved. Billederne emmer af friskhed ;-)
  God dag og hilsen Annegrethe

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥