lørdag den 29. december 2012

Imens jeg venter...

Ikke på julemanden, med postbudet, for jeg er løbet tør for garn til blusen. Heldigvis er der jo hurtig ekspedition hos "Rasmilla", så mon ikke at jeg får det på mandag?
Jeg mangler bare lig til at få strikket det ene ærme, og forlænge det andet.


Når modeller nu er så enkel, leget jeg lidt med noget pynt, og på et tidspunkt lavede jeg denne skindblomst på min Bigshot, og synes at den både er femine og rå på samme tid.
Forestille mig også at stjerne af skind kunne være en god idé, men så jeg lige lige have opstøvet en dies der kan skære i skind... Smart måde at kombinere to interesser på, strik og kort/scrap.

I ventetiden leger jeg lidt med en model meget som den første, denne gang i "Drops Cotton Light" købt hos impaZ
Her forestiller jeg mig at pyntet skal være en eller anden for for bånd i halsen, hvor jeg har lavet en række hulmønster. Materialet har jeg ikke bestemt mig for endnu, men har lige prøvet her med en lædersnørre.


Tidligere har jeg altid strikket i naturgarn, så det er lidt af et forsøg at gå over til bomuldsgarn der er mixet med akryl. Har altid haft et eller andet i mod akryl, men garnet virker utrolig lækkert, så nu må vi se...

Lidt strømper er det også blevet til af det lækre "Socks Spectra" købt hos "impaz". Jeg fik i alt 4 par ud af 200 gram, det synes jeg er ret imponerende - økonomisk ◕‿-


For ikke helt at glemme kort og scrap, må jeg heller få lavet lidt i dag, men nu vil jeg først en tur rundt i blogland, og se hvad i har fået lavet i juledagene. Personligt må jeg indrømme at jeg ser frem til at se andet en julekort...

Tak fordi I klikker forbi min blog, og alle Jeres søde kommentarer, de glæder utrolig meget 

Hav en rigtig god dag ◕‿◕

4 kommentarer:

 1. Sikke en masse spændende ting du har gang i. Jeg har alt for mange ting jeg gerne vil sy, scrappe, læse bøger og alt muligt andet. Der er bare alt for få timer i døgnet. Så jeg synes at det er flot at du kan nå så meget! Godt nytår!

  SvarSlet
 2. Skønne ting du har gang i.
  Den blomst er da simpelhen fantastisk.
  Tak for dine søde kommentar på min blog.
  Rigtig godt nytår til dig og din familie.
  Glæder mig til at følge dig igen næste år.

  SvarSlet
 3. Lækre sager, og super idé at kombinere skind m garn. Blomsten er superflot, mon du vil lave nogle til salg? Send evt en mail på ebi@bdk.dk :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare godt ud. Jeg kan da tage min die med den 19. hvis du kan vente så længe ;o)ellers ved du hvor jeg bor. Knus fra 10na

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥