lørdag den 22. december 2012

Om Strik ◕‿◕

På trods af tidspunktet sidder jeg stadig med søvn i øjene og dagens første kop kaffe, men natten var simpelthen så dårlig, at jeg blev nødt til at tage inddrage formiddagen.
Nu må jeg så vist hellere komme igang, ikke fordi der står noget vigtig på programmet - og dog... Hjemmehygge er da en ret vigtig beskæftigelse - ikk?
En ting der skal gøres i dag, er i hvertilfælde at få strikke på min "Rasmilla" blusen, og som jeg skrev tidligere er jeg startet ud med en helt enkelt model, der er strikket oppe fra og ned, og ved raglan indtagningerne har jeg lavet "sl om" så der kommer et fint lille hulsmønster langs udtagene.

De næste ønskeprojekter er allerede fundet frem, nogle af opskrifterne skal der dog arbejds videre på, da de ikke er i min størrelse.

Med udvalget af strik til store piger, er i klar udvikling - spændende.

Med dette billede håber jeg ikke, at jeg bryder nogle copyright, i så fald fjerne jeg naturligvis billederne fra bloggen.


Tak fordi I klikker forbi min blog og  hav en rigtig god dag ◕‿◕

2 kommentarer:

  1. EJ, hvor har du bare fået gang i pindene igen. Her har jeg også sovet til middag og hygget. Nu står den på vasketøj og rengøring. KH 10na

    SvarSlet
  2. Din bluse ser rigtig lækker ud - og det er en smuk farve du har valgt.
    Rigtig Glædelig Jul til dig - hvis ikke vi "blogges" ved inden.
    Knus fra Dorthe

    SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥