mandag den 16. marts 2009

Besøg hos Hobbygården

Efter en lille times tid hos Marianne, kørte vi videre og 12 km. senere var vi "helt" tilfældigt her:Ligesom  vores sidste besøg, var det en ren fornøjelse at komme ind i Jettes "hule", og sørme om vi ikke blev genkendt fra vores sidste besøg - hi hi, vi må have gjort noget af et indtryk, eller også var det fordi Jettes mand, havde været en tur forbi min blog, efter vores besøg i januar...
I kort tid var vi de eneste kunder i butikken, så vi fik en hyggelig/inspirerende sludder med Jette, men så skal jeg da lige love for,  at der der kom en jævn strøm af kunder og til sidst var der kø ved kassen. Her må jeg så lige gentage mig selv fra sidst: Hold da op hvilke energi og overblik Jette har, det er intet mere end imponerende!


Tak for super service Jette :-)

Tilbage i Esbjerg omkring kl. 16.30 måtte vi lige sunde os over en kop kaffe, også skulle der ellers kikkes på de ny anskaffede herligheder. 

(jeg opgiver at remse op...)

For at gøre det så nemt som muligt, var der gjort tærte klar til aftensmaden, den skulle bare lige en tur i ovnen:


TUSIND TAK for en DEJLIG DAG Helle, det må vi snart gøre igen, først skal der vist tjenes lidt ind på hobbykontoen, men vi løber nok heller ikke tør for materialer lige med det første...

Da jeg var alene med alle mine ny anskaffede herligheder, blev jeg nærmeste helt forvirret over, hvilke ting jeg skulle gøre i hvilken rækkefølge, så det lykkedes mig at lave et mislykket kort, og kludder ene bdt. Feza garn, blev jeg enig med mig selv om, at det nok var bedste lige at få lidt ro på, og vente med at få i gang med noget nyt til i morgen... (Jeg ved at Helle sidder og griner når hun læser dette).

Godnat herfra en træt, men yderste glad tilfreds Dorthe :-)

2 kommentarer:

  1. Lyder til at have været en dejlig dag.. Din kyllingetærte ser lækker ud- mums

    SvarSlet
  2. Der har da rigtig været dømt tøsetur. Sikke en dejlig tærte du har lavet.

    SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥