søndag den 22. marts 2009

Hvilken blender bruger du/I???

.... her skulle så stå en masse bandeord, som jeg vil skåne jer for, men faktum er at jeg allerede har problemer med min blender, der simpelthen ikke som forventet kan klare en ordentlig portion frosne bær. OVERBELASTNING - og min bare ...
De penge jeg troede var godt givet ud, er det vist ikke alligevel :-(
Hvilke blender bruger du/I til frosne bær og isterninger???

7 kommentarer:

 1. Som skrevet tidligere, så bruger jeg kun en stavblender. Men det er kun til bær, ikke isterninger.
  Jeg har en blender med plastikkande, og da jeg prøvede at blende kikærter i den, brændte den sammen. I butikken påstod de, det var fordi, den var defekt, og jeg fik en anden,- som endte med at brænde sammen, da jeg blendede kikærter i den. Mine erfaringer med blendere er derfor ikke de bedste, men det forlyder, at hvis man skal blende isterninger, så skal man have en blender med glaskolbe. Det skulle være de mest robuste maskiner.

  SvarSlet
 2. Hej Dorte
  Hvis du har købt en blender, hvor der står at den skal kunne klærer isterninger, så skal den også.
  Du skal måske komme en lille smule væde sammen med bærnene. Min blender er af glas og du skal også være opmærksom på at motoren skal være på over 500 watts for at kunne klarer isterninger.
  Merete

  SvarSlet
 3. Hej Dorthe, Jeg har en blender fra ICA MAXI her i Malmö, som jeg gav 199 svenske kroner for og den blender smoothies til os allesammen et par gange om dagen. Jeg tror, man skal passe på med at forsøge at blende alt for mange frosne bær ad gangen, da de sætter sig fast i knivene. Måske skal man lige lade bærene ligge og tø en smule op inden man blender dem? Når jeg laver smoothies bruger jeg masser af frisk frugt og så måske knap en deciliter frosne bær og jordbærene er nok de sejeste for blenderen :-)
  Jeg har nu bestemt, at når den blender, vi har nu, ikke kan mere, så køber vi en lidt kraftigere, selvom den er lidt dyrere..
  Knus fra Pia - henne i Malmö

  SvarSlet
 4. Jeg bruger aldrig andet end en stavblender til mine bær- men jeg vælger så også at lade dem tø lidt op. Isterninger gider jeg ikke. Skal jeg lave større mængder bruger jeg foodprocessor.

  SvarSlet
 5. Jeg har en Phillips 600 W med glaskolbe. Den har ikke svigtet mig endnu.

  Jeg fik en foodprocessor for nogle år siden med tilhørende blender og den døde første gang jeg brugte den. Kolben var af plastik og den gik i stykker. Og knivene bøjede. Fik den byttet men havde ikke lyst til at bruge den igen - det er ikke så sjovt med plastikstykker flyvnede i køkkenet ;-)

  Men min Phillips (som vist er købt i Bilka) er en superstærk model. Og så er den så smart at bunden (= knivene) skal skrues af. Det letter rengøringen meget.

  SvarSlet
 6. Tusind tak for jeres imputs, jeg er kommet til at det ikke er den rette maskine/kvalitet jeg har købt, skulle nok ikke være gået efter en kombi, i hvertilfælde ikke i den prisklasse, men udelukkende satset på en blender. Nu kikker jeg så lidt på forskellige slags...

  SvarSlet
 7. Jeg har lige brændt en 600W Kenwood blender af. Skulle blot blende nogle kogte kikærter til en omgang hummus - men nej... Og det var ellers en blender til 899,- kr.

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥