tirsdag den 12. marts 2013

Mit Fjernlager ◕‿-

Jeg er jo så fantastisk heldig, at have ikke bare ét men to "fjernlagere" i området, nemlig hos Helle og Tina, og det er jo en fornøjelse uden lige ◕‿◕

Hos Helle har jeg i dag hentet alle disse goodies, hvor der bla. er paper pads til 2 papirserier, som jeg købte 12x12 ark fra Gittes restkasse, også er det jo bare helt perfekt at have dem til at supplere med.


Der er også en paper pad, som vi faktisk har grinet en del af, fordi vi slet ikke synes den var god til kort, men nu er den altså helt perfekt til albums. Det samme gælder nogle gamle chipboard figure, de har da bare lige fået en omgang Distresse Stain Vintage Photo, og har nu fået et helt andet look. 
Jeg lånte også lige disse dies med hjem, og da der samtidig blev serveret kaffe, kage og Pepsi Max, var det jo ren WIN WIN ◕‿◕


Det samme gælder da jeg var forbi Tina i sidste uge, masse af hygge, kaffe, runderstykker og Pepsi Max (ja Pepsi Max er den direkte vej til mit hjerte - ha ha)
Disse dies kom med hjem på ferie, de skal nemlig bruges til nogle hemmeligheder jeg er i gang med ◕‿-


Jeg har bla leget lidt med den ene dies, TH "Hardware Findings" der er blevet stanset ud i Chipboard og farvet med Distress Stain Vintage Photo - absolut et genialt produkt! 
Bagefter har de fået en ordentlig omgang Crackel Accent 


Nu skal jeg så bare sørge for, at få leveret alle mine "feriebørn" retur igen, så de får lov til at komme igen. Tak for hjælpen piger ◕‿◕

Det må være alt for i dag, tak for besøget og sov godt Zzzzzz...

7 kommentarer:

 1. Jeg tror da også jeg vil på besøg hos Helle og Tina - hihi. De er nu også et par herlige tøser :) - Dejligt når hjælpen er nær.
  Lækre paperpads du har erhvervet dig - skal du lave albums? Glæder mig ihvertfald til at se hvad der bliver tryllet frem.
  God onsdag.
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Det er bare fantastisk at have scrapveninder tæt på, hvor man både kan få hygge og god snak, men også lige få lov at låne lækre ting :-)

  SvarSlet
 3. Tænk at have fjernlagre rundt omkring dig, hvor du bare kan hente.....din heldigmås.
  Sikke mange lækre sager du har fået fingre i.

  SvarSlet
 4. Du er altid velkommen ;-) glæder mig til at se hvad du får lavet knus fra 10na

  SvarSlet
 5. Hold da op, hvor er du heldig, waw en masse skønt scrap du kan lave:)

  SvarSlet
 6. Lækre sager, du har lånt. Spændende hvad du får lavet med det.

  SvarSlet
 7. det er da verdens bedste feriebørn :o)
  Cola SKAL der til..

  SvarSlet

Husk at brug "tilmelde dig via e-mail", hvis du vil have automatisk besked, når der er svar på et spørgsmål. Jeg besvare spørgsmål direkte i denne tråd.

Kreative Hilsener fra
Dorthe ♥ ♥ ♥